Fetițe ucise de o mașină scăpată de sub control, în Capitală. Noi IMAGINI: VIDEO de la locul tragediei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Două fetiţe, în vârstă de 6 şi 14 ani, au fost lovite pe o şosea din Capitală de o maşină scăpată de sub control. Au apărut noi imagini șocante de la locul tragediei.

Accidentul tragic în urma căruia două fetițe au murit a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Pe filmare se vede momentul impactului. Mașina a ieșit de pe stradă și, în loc să vireze spre stânga sau spre dreapta, a lovit în plin grupul de copii care se afla pe trotuar, scrie realitatea.net.

În urma impactului un stâlp din beton este doborât la pământ. Un tânăr aflat în imediata apropiere rămâne efectiv blocat preț de câteva secunde, probabil din cauza șocului. Ulterior, se poate vedea cum oamenii fug speriați, vecinii ies din case și se duc imediat la locul accidentului. Cei care se aflau în zonă au încercat să ridice autoturismul ce strivise cele două fetițe, de 6 și 14 ani. Se vede și cum soțul șoferiței, pasager în mașină, și femeia au fost loviți de rudele copiilor. La 9 minute au sosit și primele echipaje de ambulanță și poliție. Copilele au murit ulterior la spital.

VEZI ȘI: Accident grav în Bucureşti, în cartierul Andronache. Doi copii au murit, după ce au fost loviţi pe trotuar

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel