Fiica criminalului de la Onești: Tatăl meu, în viața lui, nu a tăiat o găină. Fugea la 10 metri când vedea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Fiica criminalului de la Onești: Tatăl meu, în viața lui, nu a tăiat o găină. Fugea la 10 metri când vedea  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Fiica criminalului de la Onești: Tatăl meu, în viața lui, nu a tăiat o găină. Fugea la 10 metri când vedea / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Camelia Moroșan, fiica criminalului de la Onești, a făcut declarații despre reținerile tatălui său.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Camelia Moroșan, fiica criminalului de la Onești, a făcut declarații surprinzătoare despre tatăl său:

„Îmi pare rău, cu mâna pe suflet vă spun, îmi pare rău pentru cele două persoane. Dacă aș putea le-aș da viața mea. Tatăl meu a greșit, recunosc. Da, o să fie vinovat. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Tatăl meu, în viața lui, nu a tăiat o găină. Când cineva tăia o găină, fugea la 10 metri în spate. Nu știu ce s-a ntâmplat, vă spun sincer, nu-mi pot explica“, a precizat Camelia Moroșan, fiica criminalului de la Onești.

Ieri, doi muncitori au fost luați ostatici și uciși de un bărbat de 68 de ani. Este vorba de doi electricieni, Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, respectiv Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani (vezi AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel