Filmările pentru „Misiune: Imposibilă 7”, întrerupte din cauza infectărilor cu coronavirus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Filmările celui mai nou film cu Tom Cruise, așteptat să apară anul viitor, au fost suspendate.

Conform BBC, producția la „Misiune: Imposibilă 7” din Marea Britanie a fost oprită vreme de două săptămâni din cauza unor cazuri Covid-19 la personalul auxiliar, a confirmat Paramount. Filmările titlului, al cărui star este Tom Cruise în rolul personajului Ethan Hunt, vor reveni pe 14 iunie.

Cruise este actor, dar și producător al seriei cu spioni. Anul trecut, o filmare cu el în care urla la angajați și în care îi amenința că îi concediază dacă încalcă regulile sanitare a apărut pe Internet. Nu se știe câte persoane au fost confirmate mai exact cu boala.

Comunicatul oficial al Paramount

„Am oprit temporar producția la filmul «Misiune: Imposibilă 7» până pe 14 iunie din cauza rezultatelor pozitive la Covid-19 apărute după testarea de rutină”, a transmis Paramount, într-un comunicat. „Urmărim toate protocoalele sanitare și vom continua să monitorizăm situația”.

După mai multe amânări, filmarea și producția propriu-zisă a titlului cu spionaj a început la Warner Bros Studios din Hertfordshire, dar și în întreaga Mare Britanie. Cruise, actor cunoscut pentru faptul că-și face propriile acrobații, i-a surprins pe localnicii din satul Levisham, în aprilie, când a apărut într-un elicopter la filmări. Actorul de 58 de ani a făcut și selfie-uri distanțate social în timpul pauzelor în zona Heath and Reach din Bedfordshire.

Ce s-a întâmplat anul trecut când a țipat la echipa sa

În decembrie 2020, o înregistrare care a apărut pe internet l-a surprins pe Cruise cum urla și îi înjura pe membrii echipei de filmare, avertizându-i că trebuie să mențină distanța de doi metri. „Nu vreau să mai văd asta vreodată! Dacă nu faci asta, vei fi dat afară. Dacă te văd că mai faci asta, îți iei adio. Dacă orice alt membru de personal mai face acest lucru, e gata. Și tu, și tu... să nu o mai faceți vreodată”, spunea la acea vreme Cruise.

„Gata! Fără scuze. Puteți să vă cereți scuze celor care își pierd casele fiindcă industria noastră s-a închis complet. Nu le va pune hrană pe masă și nu o să le plătească învățământul superior”, a mai strigat actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel