Filmele"Arest", "La Gomera" şi "Monştri" - proiectate la Noaptea Albă a Filmului Românesc
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
"Arest", de Andrei Cohn, "La Gomera", de Corneliu Porumboiu, şi "Monştri", de Marius Olteanu, se numără printre filmele care vor fi proiectate, vineri noaptea, la Bucureşti şi la Cluj-Napoca, în cadrul Nopţii Albe a Filmului Românesc, informează un comunicat al organizatorilor transmis Agerpres.

Evenimentul se desfăşoară în nouă locuri din Bucureşti şi Cluj-Napoca. Proiecţiile Nopţii Albe a Filmului Românesc vor debuta în Capitală la ora 18,00 şi se vor încheia după 2,00. La finalul proiecţiilor, spectatorii vor avea ocazia să-i întâlnească pe unii dintre actorii şi regizorii celor mai aşteptate filme ale toamnei.

Astfel, la Bucureşti, actorii Rodica Lazăr, George Piştereanu şi Istvan Teglas vor răspunde curiozităţilor publicului după proiecţia "La Gomera", noul film al lui Corneliu Porumboiu, ce va fi prezentat la Teatrul Naţional.

Actorul Iulian Postelnicu va povesti despre rolul său din "Arest", după proiecţia filmului, la Cinema "Elvira Popescu".

Pentru spaţiile în aer liber, spectatorii vor avea la dispoziţie pături, iar în cazul în care vremea nefavorabilă nu va permite, proiecţiile vor fi mutate în interior, anunţă organizatorii.

Clujenii vor vedea, la Cinema Victoria, începând cu ora 19,30 până dimineaţă: "Arest", de Andrei Cohn, "Monştri", de Marius Olteanu, şi "Parking", de Tudor Giurgiu.

Noaptea Albă a Filmului Românesc este un eveniment organizat de Asociaţia Film şi Cultură Urbană, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei. Mai multe detalii pot fi aflate de la pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel