Urmărește emisiunea live
Filmele Sony Pictures se vor vedea prima oară pe Netflix
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Sony Pictures a semnat o nouă înțelegere cu Netflix care va permite serviciului de streaming să găzduiască exclusiv filme precum „Uncharted” sau „Morbius”, odată ce ies de pe marile ecrane, din 2022.

Conform The Verge, înțelegerea înlocuiește partenerul Starz cu Netflix, iar prețul ar fi unul record. „Începând din 2022, Netflix va fi primul cămin de streaming pentru filmele Sony Pictures după ce ies din cinematografe. Pregătiți-vă pentru Uncharted, Morbius, Bullet Train și Where the Crawdads Sing, plus viitoarele ediții de Venom, Jumanji, Bad Boys și Spider-Man: Into the Spider-Verse”, a anunțat Netflix, pe Twitter.

„La Sony Pictures, producem cele mai mari filme blockbuster și cele mai originale și creative din industrie. Această înțelegere entuziasmantă demonstrează și mai mult importanța conținutul de acest tip pentru partenerii noștri de distribuție în timp ce-și cresc audiențele și le oferă cel mai bun divertisment”, a transmis președintele rețelei de distribuție mondială a Sony Pictures, Keith Le Goy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel