Finală US OPEN. Motivul pentru care tatăl român și mama chinezoaică nu o vor susține din tribune pe Emma Răducanu
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Emma Răducanu (18 ani, numărul 150 WTA) și Leylah Fernandez (19 ani, locul 73 mondial) se vor duela în finala dde la US Open. La cel mai important meci din carieră, Emma Răducanu nu va fi sprijinită din tribune de tatăl român, Ion, și mama chinezoaică, Renee.

Ultimul Grand Slam al anului a devenit unul de poveste în tenisul feminin! Emma Răducanu și Leylah Fernandez sunt finalistele de la US Open 2021. Cele două adolescente au fost marile surprize ale turneului și au ajuns pentru prima dată în viața lor într-o finală de Grand Slam. Performanța celor două este cu atât mai mare cu cât ele au trecut de nume importante ale tenisului mondial. 

Emma Răducanu nu va fi susținută din tribune de părinții săi  

În SUA sunt în vigoare restricții de călătorie pentru persoanele care vin din Spațiul Schengen, Regatul Unit sau Irlanda, astfel, soții Răducanu aveau nevoie de o aprobare specială pentru a călca pe pământ american. Aceștia nu au făcut cererea necesară, parcursul Emmei Răducanu fiind o surpriză pentru toată lumea, inclusiv pentru sportivă.

„Îmi pare rău că nu sunt aici lângă mine, dar simt încurajările și sprijinul lor”, a declarat Emma Răducanu, imediat după calificarea în finala US Open, potrivit eurosport.ro.

 

Ce a spus Emma Răducanu după calificarea în finală

„Amândouă jucăm bine şi sunt sigură că vom face o partidă frumoasă, care să placă publicului. M-am concentrat asupra fiecărei partide, am luat meci cu meci şi am ajuns aici. Dar n-aş fi reuşit asta fără suportul publicului. Am simţit o susţinere incredibilă. La New York, am primit un sprijin extraordinar. M-a mirat, m-a emoţionat ce au făcut aceşti oameni din tribune pentru mine. Să joc în nocturnă aici a fost un vis pentru mine care s-a îndeplinit. N-am nicio presiune! Sunt calificată în finală. Tehnic, eu n-ar fi trebuit să fiu aici, deci n-ar trebui să am emoţii”, a spus Emma Răducanu.

Datorită evoluției sale foarte bune de la US Open 2021, Emma Răducanu va urca și în clasamentul WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel