Firea, mesaj pentru Cîțu și Alexandru. „Au înlocuit tusea cu junghiul!”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Gabriela Firea a lansat un mesaj important către Violeta Alexandru și Florin Cîțu, pe Facebook.

„A fost utilă postarea mea. L-au trimis pe Cîțu la acțiuni penibile de campanie, în locul doamnei Bau Alexandru. Adică au înlocuit tusea cu junghiul. Domnul DEFICIT se află în treabă pe la porțile noastre, în loc să se duca la serviciu. La ora 10 nu a ajuns încă la muncă! Pe banii românilor, face acțiuni ridicole de campanie. Rușine!”, a transmis Gabriela Firea, pe Facebook.

Cele 14 zile de izolare pot fi înălcate?

„Alo, domnii Orban, Tătaru, Arafat!!! Colega voastră, Violeta Alexandru Bau zisă Lighean, ministrul Muncii cu cel mai mare număr de șomeri, a anunțat acum 4 zile că are Covid-19. Legea și regulile nu sunt valabile pentru toți românii? Ea are voie să încalce cele 14 zile de izolare? Ne-a anunțat că ne face o vizită de campanie electorală.

Dacă e aptă de muncă, de ce nu se duce la serviciu? Că e plătită din banii românilor! Lăsați politica de gâgă și acțiunile de șicanare  de 2 lei! Cu astfel de acțiuni ridicole ați reușit să omorâți PNL în București. La locale ați ieșit pe locul 3. Vreți pe 4 la parlamentare?”, a continuat candidata PSD la Senatul României.

Când cresc alocațiile și pensiile?

„Munciți pentru oameni, găsiți soluții, aveți bugetul țării pe mână și toate instituțiile. Nu vă mai jucați cu viața românilor! Ajunge cât v-ați bătut joc de ei! Doamna Bau, când creșteți alocațiile, dar pensiile? Când vă ocupați de firmele private care mor pe capete și sunt nevoite să renunțe la angajați? Astea sunt problemele reale ale țării! Sunteți pe cale de disoluție cu cinismul și răutatea față de oameni”, a încheiat Firea.

Later edit : a fost utila postarea mea. L-au trimis pe Cîțu la actiuni penibile de campanie, in locul Doamnei Bau...

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 22 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel