Firea: Negoiță a venit la mine acasă și ne-a rugat să nu-l ascultăm pe dl Ponta. Ne-a organizat întâlnire cu dl Dragnea
Autor: Irina Constantin pe 26 iul, 21:32 | Personalități politice

Gabriela Firea a vorbit despre un episod în care Robert Negoiță ar fi făcut jocurile pentru Liviu Dragnea, în timp ce-l făcea pe Victor Ponta trădător. 

”Însuși dl Robert Negoiță, care se prezintă ca un om politic de tip nou, născut din spuma mării, a venit la mine acasă, eram cu soțul meu, și ne-a rugat să nu-l ascultăm pe dl Ponta și să nu susținem candidatura doamnei ministru Rovana Plumb pentru președinția PSD, să mergem cu dl Dragnea. Ne-a organizat întâlnire cu dl Dragnea, ne-a invitat la un restaurant, unde avea liste cu președinții din țară ai PSD și îi suna pe fiecare și le spunea: să nu-l ascultați pe Victor, să n-o susținem pe Rovana, ci să mergem cu Liviu, pentru că Victor ne-a trădat pe Facebook, este un trădător, un om care nu știe să respecte echipa, care a fugit imediat.”  a spus Gabriela Firea, la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv”. 

Răzvan Dumitrescu a întrebat-o pe Gabriela Firea dacă asta înseamnă că atunci jocurile în favoarea lui Liviu Dragnea le-a făcut Robert Negoiță, iar răspunsul venit imediat a fost: ”100%”. 

Despre alianța Pro România cu Partidul București 2020 al lui Robert Negoiță, Gabriela Firea consideră că e ”una a răului”, dând de înțeles că alianța este pentru ”un scop, un interes, (...) strict mercantil”. 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri