Firea: Negoiță a venit la mine acasă și ne-a rugat să nu-l ascultăm pe dl Ponta. Ne-a organizat întâlnire cu dl Dragnea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Gabriela Firea a vorbit despre un episod în care Robert Negoiță ar fi făcut jocurile pentru Liviu Dragnea, în timp ce-l făcea pe Victor Ponta trădător. 

”Însuși dl Robert Negoiță, care se prezintă ca un om politic de tip nou, născut din spuma mării, a venit la mine acasă, eram cu soțul meu, și ne-a rugat să nu-l ascultăm pe dl Ponta și să nu susținem candidatura doamnei ministru Rovana Plumb pentru președinția PSD, să mergem cu dl Dragnea. Ne-a organizat întâlnire cu dl Dragnea, ne-a invitat la un restaurant, unde avea liste cu președinții din țară ai PSD și îi suna pe fiecare și le spunea: să nu-l ascultați pe Victor, să n-o susținem pe Rovana, ci să mergem cu Liviu, pentru că Victor ne-a trădat pe Facebook, este un trădător, un om care nu știe să respecte echipa, care a fugit imediat.”  a spus Gabriela Firea, la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv”. 

Răzvan Dumitrescu a întrebat-o pe Gabriela Firea dacă asta înseamnă că atunci jocurile în favoarea lui Liviu Dragnea le-a făcut Robert Negoiță, iar răspunsul venit imediat a fost: ”100%”. 

Despre alianța Pro România cu Partidul București 2020 al lui Robert Negoiță, Gabriela Firea consideră că e ”una a răului”, dând de înțeles că alianța este pentru ”un scop, un interes, (...) strict mercantil”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel