Firea: SOMEZ Guvernul PNL să renunțe la a-i apăra pe pedofili
Autor: Doinița Manic pe 04 aug, 12:33 | Personalități politice

Gabriela Firea cere Guvernului să revină asupra deciziei de a contesta la Curtea Constituțională legea care înăsprește pedepsele celor care comit agresiuni sexuale asupra minorilor.

"Somez Guvernul PNL Ludovic Orban să renunțe la a-i apăra pe pedofili! Drepturile copiilor trebuie apărate, nu cele ale agresorilor sexuali! Cer imperativ Guvernului liberal să revină asupra deciziei de a contesta la Curtea Constituțională legea care înăsprește pedepsele celor care comit agresiuni sexuale asupra minorilor.

Trag un puternic semnal de alarmă asupra efectelor pe termen lung pe care le va avea o astfel de decizie, în condițiile în care România se confruntă cu un număr mare de violuri sau cazuri de maltratare sexuală a minorilor.

Este imperativ să ne îndreptăm grija și preocuparea către protejarea drepturilor copiilor, fie că acest lucru înseamnă siguranță, servicii medicale sau educație de calitate." , a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Totodată, Firea solicită Guvernului o dezbatere serioasă asupra pregătirii începerii noului an școlar, în condiții de siguranță sanitară.

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri