FITS 2021, sub tema "construim speranța împreună". Chiriac, anunț despre PREȚUL biletelor: Marea bătălie. Proiect UNIC, complex și complet
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
 Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) revine cu o nouă ediție. 

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se va desfășura anul acesta în perioada 20-29 august 2021, având tema "Construim speranța împreună" și o triplă dimensiune: fizică, hibridă și online.

Directorul Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Constantin Chiriac, a făcut prezentarea celei de-a 28-a ediții a Festivalului și programul manifestărilor.

Sibiu, "un oraș care nu a fost cucerit niciodată". Festivalul complex, cea mai completă ediție

"Anul acesta, marea bătălie pentru a crea împreună speranța a fost să ne putem reîntâlni fizic cu dumneavoastră. Din această cauză am construit în această comunitate extraordinară care este Sibiul, cel mai complex festival, cea mai completă ediție. Un oraș care nu a fost cucerit niciodată și care a avut pentru prima dată pe teritoriul României, un teatru, la 1788, la 1 iunie, de Ziua Copiilor. Ce frumos e să păstrăm în noi copilul care are puterea de a juca, de a povesti, de a visa, de a avea tot timpul speranță. Sibiu e orașul care a avut primul teatru, dar care a avut și prima farmacie și prima librărie.

Împreună, Teatrului Național „Radu Stanca”, cu Primăria din Sibiu și cu Consiliul Local, organizează cea de-a 28-a ediție a festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Vor fi 628 de evenimente până acum monitorizate, dar în mod cert, până în 29 august, vor mai apărea unele evenimente noi, pentru că tot timpul răspundem provocărilor partenerilor noștri (...) E singurul festival care unește teatrul, festivalul, bursa de spectacole, împreună cu școala de teatru, cu dimensiunea educațională, cu zona de cercetare, cu școala doctorală și cu cea mai importantă platformă de doctorate din lume", a declarat Constantin Chiriac, în cadrul conferinței de presă. 

Care sunt prețurile pentru biletele la FITS, pentru spectacolele la interior

"Prețurile pentru spectacolele indoor, în format fizic, vor fi între 20 de lei, deci 4 euro și 150 de lei, deci 30 de euro. Ne-am gândit la toți cei care sunt spectatorii noștri adevărați, care au trecut prin festival sau virtual", a spus Constantin Chiriac.

Care sunt prețurile pentru biletele la FITS, pentru spectacolele online

"Pentru tot ceea ce înseamnă spectacol digital, pe platforma digitală, în format de online, prețurile sunt între 20 de lei și 75 de lei. Este efortul echipei care mă înconjoară. Este efortul pe care-l facem împreună cu primăria, cu toți organizatorii ca Sibiul să dăruiască lumii acest cadou extraordinar de frumusețe", a completat el. 

Vezi mai multe aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel