Fiul lui Brigitte ATACĂ. "Îi sare ȚANDĂRA. LOVEȘTE pe cine prinde. Care dintre foștii soți au dus o viața liniștită lângă ea?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Robert, fiul lui Brigitte, a sărit la atac în scandalul cu mama lui. Iată declarațiile incredibile pe care le-a făcut tânărul. 

Scandalul dintre Brigitte și fiul ei, Robert, ia amploare, mai ales după ce vedeta și-a reclamat băiatul la Poliție, pe motiv că a agresat-o și i-a vandalizat casa, totul pe fondul consumului unor substanțe interzise. 

Robert Sfăt, în vârstă de 19 ani, se apără și a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii "Xtra Night Show". 

Tânărul susține că nu a sărit să-și bată mama și că agresivitatea a venit din partea lui Brigitte, care l-ar fi atins și pe Florin Pastramă. 

„S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăsuse cheia. I-a dat un capac și lui Florin”, a mărturisit Robert Sfăt în emisiunea de la Antena 1.

S-a înțeles mai bine cu Ilie Năstase decât cu mama lui

„Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosită. Am stat în casa lui Ilie Năstase și după ce ei s-au despărțit. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea. O mamă trebuie să ofere lecții de viață și educație și afecțiune. Ea m-a pus jos la pământ și eu am vrut să mă ridic”, a completat el. 

Citește și: Brigitte, de URGENȚĂ la SPITAL. "În perfuzii. URLU". REVOLTĂ după umilința fiului

"Credeți că Pastramă are o viață ușoară?"

"Mamei îi sare țandăra de la cel mai mic lucru. Sigur că nu am bătut-o. Chiar dacă nu avem o relație bună, este mama mea. Nu aș face așa ceva. Da, am avut multe conflicte, însă ea denaturează lucrurile. Nu au existat loviri din partea mea. Din a ei, da. Și nu numai pe mine. Pe cine prinde. Ce să am cu el (n.r. cu Florin Pastramă)? Credeți că el are o viață ușoară? O să o ia și el razna, săracul. Dar care dintre foștii soți ai mamei au dus o viața liniștită lângă ea?”, a mai spus Robert pentru impact.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel