Fiul lui Brigitte Pastramă, apel către mama sa. "A vrut să mai râdă de mine"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: captură video "Xtra Night Show"
Sursa foto: captură video "Xtra Night Show"
Robert i-a transmis un mesaj mamei sale, Brigitte Pastramă, în direct, după scandalul izbucnit în urmă cu câteva zile. Ce spune băiatul despre cea care i-a dat viață.

Scandalul dintre Brigitte și fiul ei, Robert, pare să nu se mai termine. Totul a pornit după ce, în urmă cu câteva zile, vedeta și-a reclamat băiatul la Poliție pe motiv că a agresat-o și i-a vandalizat casa, pe fondul consumului unor substanțe interzise, lucruri pe care tânărul le neagă. De atunci, băiatul face tot felul de declarații privind relația cu cea care i-a dat viață și care l-a dat afară din casă. De curând, acesta i-a transmis și un mesaj mamei sale.

"Nu a avut niciodată încredere în mine"

"Am scris niște versuri pentru mama mea, pe care aș vrea să le asculte, pentru că ea nu a avut niciodată încredere în mine că pot face o carieră din asta. Dragă mamă, dă-mi echipamentele înapoi, lasă-mă să îmi văd de pasiunile mele, lasă-mă să fac artă”, a spus Robert, în emisiunea "Xtra Night Show", de la Antena 1.

"Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine”, a mai spus băiatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel