”Flacăra Nopții”, două reprezentații suplimentare la FITS 2021. Spectacolul Barcelona Flamenco Ballet, creat special pentru Sibiu
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Publicul FITS 20 „Flacăra Nopții”, al Companiei Barcelona Flamenco Ballet, prezentat în premieră mondială la Sibiu
Publicul FITS 20 „Flacăra Nopții”, al Companiei Barcelona Flamenco Ballet, prezentat în premieră mondială la Sibiu
Barcelona Flamenco Ballet va susține două reprezentații suplimentare cu „Flacăra Nopții” în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Spectacolul a fost creat de artiștii spanioli special pentru FITS 2021.

Kibbutz Contemporary Dance Company nu va mai fi prezentă fizic la Sibiu, la cea de-a XXVIII-a ediție a FITS, spectacolul acestei trupe urmând a fi transmis online.

Reputata companie de dans din Israel, Kibbutz Contemporary Dance Company, nu va putea ajunge, din păcate, în România din cauza situației dificile provocate de pandemia de coronavirus. Potrivit regulilor recent intrate în vigoare, la revenirea în țara de origine, artiștii ar fi fost nevoiți să respecte o perioadă de carantină de 7 zile, fapt care a condus la decizia de renunțare la deplasarea în România.

Una dintre cele mai mari companii de dans din lume, Kibbutz Contemporary Dance Company are o structură complexă, cu o echipă ce numără aproximativ 50 de dansatori, iar plasarea acestora în carantină ar fi afectat în mod semnificativ proiectele acesteia pentru o perioadă importantă de timp.

Deși nu vor fi prezenți fizic la Sibiu, publicul FITS se va întâlni cu măiestria dansatorilor din Israel în cadrul unei transmisii online. Reprezentația Kibbutz Contemporary Dance Company, „Nevoia de mângâiere/ASYLUM”, va fi transmisă în 24 august, ora 18:00, și în 25 august, ora 06:00, fiind spectacol online înregistrat.

 

„Flacăra Nopții”, în 22, 23 și 24 august

Publicul FITS 2021 se va putea bucura de reprezentații suplimentare ale spectacolului „Flacăra Nopții”, al Companiei Barcelona Flamenco Ballet, care a fost creat de artiștii spanioli special pentru Festivalul de la Sibiu și va fi prezentat aici în premieră mondială.

„Flacăra Nopții” va avea reprezentații în 22 august, la ora 18:00, în 23 august, ora 20:00, și în 24 august la ora 18:00, la Centrul Cultural „Ion Besoiu" din Sibiu.

„Flacăra Nopții”, regia și coregrafia David Gutiérrez, cu : David Gutiérrez, Paula Reyes, Judit Perez, Andrea Amaya, Alba Soto, Claudia Martinell & Estefanía Maiz este unul dintre cele mai așteptate spectacole ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, prezentat în premieră absolută, concesionat de nenumărate alte festivaluri ale lumii.

Organizatorii FITS sunt extrem de fericiți că au putut pune în practică această soluție excepțională deoarece Barcelona Flamenco Ballet creează mai mult decât un spectacol de dans, o adevărată operă de artă.

Persoanelor care au achiziționat bilete pentru spectacolul „Nevoia de mângâiere/ASYLUM” al Kibbutz Contemporary Dance Company li se va returna contravaloarea biletelor, fizic la Agenția Teatrală din Sibiu, iar online la adresa: [email protected].

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu are loc în perioada 20-29 august și are o triplă dimensiune – fizică, hibridă și online, cu tema „Construim speranța împreună”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel