Florin Chilian cântă pe 1 septembrie, la București. Prețul biletelor
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook @Florin Chilian
Foto Facebook @Florin Chilian
Florin Chilian, una dintre cele mai originale voci ale scenei românești, - după cum este și prezentat în descrierea de pe Facebook a evenimentului -, va susține un concert în Capitală, pe 1 septembrie. 

Luna septembrie începe cu o surpriză pentru fanii lui Florin Chilian. Acesta va bucura publicul cu melodiile sale, la concertul organizat pe 1 septembrie, la Gradina Urbană.

'După numeroase proiecte muzicale și materiale discografice pline de originalite, Florin Chilian poate să se laude că a cuprins într-o singură respirație trei emoții profund umane „PlânSuRâsul", punându-le lalolaltă pe cel mai recent album care poartă acest nume. Concertul de la Grădina Urbană va îmbina prospețimea melodiilor noi, de care ne-am bucurat prea putin de ele live, din cauza pandemiei, cu clasicele și faimoasele deja „Zece”, „Chiar dacă…” sau „Iubi”.', se arată în descrierea de pe Facebook a evenimentului.

Locația se află pe Strada Batiștei nr.14 - în spatele hotelului InterContinental.

Evenimentul este programat la ora 19:00, iar terasa se va închide la ora 02:00. Accesul se face obligatoriu cu minim jumătate de ora înaintea începerii evenimentului.

Prețul biletelor 

Bilet: 80 Ron (30 locuri în fața scenei)
Bilet: 50 Ron (50 locuri Presale)
Bilet: 60 Ron Acces General

Biletele pot fi achiziționate AICI.

'Bilete vor fi disponibile pentru achiziție la locație în limita locurilor disponibile. Prioritate au rezervările cu bilet achiziționat. Ne rezervăm dreptul de a anula o rezervare telefonică dacă nu a fost însoțita de bilet.', precizează organizatorii. 

Rezervări și aranjarea la mese

Aranjarea la mese (de 4-6 persoane) se face în funcție de numărul de persoane rezervate, dar și în funcție de momentul în care biletul este achiziționat. 

'În cazul în care se face o achiziție de 2 bilete, există posibilitatea să împărțiți masa cu alte 2 persoane, la fel și nota de plată.', adaugă organizatorii. 

Atenție însă - achiziția de bilet asigură locul la masă - situație în care nu mai este nevoie de rezervare telefonică. 

Trebuie să aveți în posesie biletele pentru scanare fie pe telefon, fie în format print. După scanare, veți primi o brățară de acces pe care trebuie s-o purtați pe toată durata evenimentului. 

Organizatorii mai precizează pe Facebook că, în contextul pandemiei de Covid-19, participanții sunt rugați să coopereze în vederea respectării tuturor normelor impuse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel