Florin Cîţu A RĂBUFNIT. "Să fie clar pentru toată lumea!". Replică pentru Tăriceanu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a răbufnit după declaraţiile liderilor politici din ultimele zile. Acesta i-a răspuns şi preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 

"În 2020 jumătate din deficitul bugetar reprezintă costul crizei economice. Să fie mai clar pentru toată lumea, JU-MĂ-TA-TE.

Iar acest cost are doua componentă, o creștere a cheltuielilor bugetare neprevăzute (cheltuieli cu sănătatea, asistență socială, etc) și o reducere SEMNIFICATIVĂ a veniturilor bugetare față de estimarea inițială.. Aceasta este realitatea pe care socialiștii din Parlamentul României, împreună cu lacheii din jurul lor, vor să o ascundă românilor. Și plătesc bani grei pentru asta.

Nu se opresc aici și nici nu se mai ascund. Vor să distrugă România și nu-i mai interesează nimic. Votează pe bandă rulantă legi fară surse de finantare DOAR PENTRU CĂ POT. Nu o să fiu niciodată de acord să arunc ţara în aer pentru că o grupare infracțională vrea să câștige câteva voturi. Niciodată! Voi administra în continuare cu prudență și responsabilitate finanțele României pentru a reduce cât mai mult din impactul negativ al crizei economice asupra României.", a scris Florin Cîţu pe Facebook. 

Replică pentru Tăriceanu

"P.S. No Comment "Vreau să vă reamintesc că, în 2004, Guvernul de stânga negocia la sânge cu sindicatele din educaţie o creştere de o cifră. Acum, solicită 50%, deşi ştiu bine că această solicitare ar aduce criza economică mondială în România. Stânga are un plan foarte clar de câştigare a alegerilor, dar nu are niciun plan de guvernare a României", Călin Popescu Tăriceanu, toamna 2008.", a conchis Florin Cîţu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel