Florin Cîţu, mesaj pentru români de Paşti. "Cu încrederea că vom reveni cât mai repede la normalitate"
Autor: Florin Răvdan pe 01 mai, 16:58 | Personalități politice

Facebook Florin Cîţu

Premierul Florin Cîţu a transmis un mesaj de Paşti românilor şi şi-a exprimat încrederea într-o revenire cât mai rapidă la normalitate. 

"Întâmpinăm Sfintele Paști anul acesta cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă pe care o traversăm și vom reveni cât mai repede la normalitate. Eforturile individuale și comune își arată zi de zi beneficiile pentru sănătatea noastră, viața socială și economică. Renunțările noastre de până acum au dat și dau în continuare roade.

Iubirea față de aproapele nostru, manifestată ca solidaritate și responsabilitate, a făcut ca personalul medical să reușească să salveze vieți și să aline suferințe, iar lucrătorii din domenii importante pentru cetățeni să desfășoare activitatea în condiții de siguranță și să-și îndeplinească misiunea mai departe, atunci când pandemia părea de neoprit", a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Se cere respectarea restricţiilor

 

Premierul le-a mulţumit românilor care respectă regulile de un an de zile şi a cerut ca acestea să fie respectate şi de Paşti. 

"Mulțumesc tuturor românilor care, de peste un an, dovedesc responsabilitate și fac eforturi să se adapteze noilor realități! În acest demers, care a fost uneori foarte greu, trebuie să fim împreună, pentru binele nostru comun.

Depinde doar de noi să continuăm lupta pentru sănătate și echilibru. Este vital să menținem rigorile necesare unui trai în siguranță și să ne vaccinăm pentru a ne da șansa unul altuia la o viață cât mai aproape de normalitate. Am convingerea că, alături de cei dragi, vom găsi în continuare surse de motivație și de perseverență pentru a trece cu bine acest exercițiu de răbdare și a dovedi că tradițiile creștine și măsurile de protecție împotriva COVID-19 pot fi respectate în egală măsură.

Credincioșilor care celebrează Sărbătorile de Paști le doresc sănătate, armonie, iar speranța să ne lumineze gândurile, în timp ce privim spre cel de lângă noi și, împreună, spre viitor", a mai scris Florin Cîţu.

Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri