Florin Cîțu, noi numiri de secretari de stat la Justiție, Educație, Sănătate și Interne
Autor: Florin Răvdan pe 25 feb, 21:19 | Guvern

Mai multe posturi de secretar de stat, ocupate. Sursa: Guvernul României

Premierul Florin Cîţu a completat lista de secretari de stat cu noi nume la Justiţie, Educaţie, Sănătate şi Interne. 

Maria Ştefania Manea a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată, joi, în Monitorul Oficial.Totodată, Dragoş Lucian Rădulescu şi Mihaela Popa au fost eliberaţi din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei.De asemenea, şeful Executivului a decis numirea lui Cătălin Boboc în cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale. 

Poliţistă pensionată la 42 de ani, secretar de stat la Interne

 

Irina Alexe a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată, joi, în Monitorul Oficial.

VEZI ŞI Irina Alexe, polițista pensionată la 42 de ani, numită în Guvern. Este noul secretar de stat în MAIPrintr-o altă decizie a premierului, Norocel-Pompiliu Stroe a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.Tot joi, şeful Executivului i-a numit pe Mihai Paşca şi George Bogdan Ilea în funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei şi a eliberat-o din funcţia de secretar de stat la acelaşi minister pe Lidia Barac, scrie Agerpres. 

Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri