Florin Cîţu, plimbare cu masca pe faţă pe plajă, la Constanţa - VIDEO/FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Premierul Florin Cîţu s-a plimbat pe plajă, la Constanţa, şi a fotografiat marea. Acesta nu şi-a dat jos masca de pe faţă. 

Premierul nu a renunţat la masca neagră de protecţie, deşi nu era nimeni în imediata sa apropiere. Acesta a anunţat, însă, că de la 1 iunie s-ar putea renunţa la folosirea măştii de protecţie pe plajă, dar a insistat că şezlongurile trebuie să fie distanţate.

„Să putem să fim pe litoral, pe plajă, fără mască, să putem să fim la restaurant la capacitate maximă în anumite condiții, la hotel la fel. Am discutat mai multe măsuri. Din partea industriei (Horeca - n.r.) am primit mai multe propuneri și soluții foarte bune pe care le vom pune mâine (vineri - n.r.) pe agenda comitetului interministerial. Promisiunea mea e că vom avea aceste soluții la timp aprobate, ca să putem să începem de la 1 iunie o primă etapă de relaxare, apoi de la 1 august o altă etapă. Toată lumea a înțeles că nu putem să redeschidem total de la 1 iunie”, spune Florin Cîțu.

El spune că reprezentanții industriei Horeca susțin campania de vaccinare.

„Cred că pentru 1 iunie putem să vorbim deja de eliminarea purtatului măștii pe plajă. Însă aici este un cosens, am venit cu o condiție - o distanțare pe plajă între șezlonguri, cu care industria e de acord”, conchide premierul.

VEZI AICI IMAGINILE CU PREMIERUL FLORIN CÎŢU PE PLAJĂ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel