Florin Piersic, momente grele: Toată lumea m-a sunat. Sunt foarte speriat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Florin Piersic a vorbit despre perioada grea prin care a trecut. Actorul și-a deschis sufletul în fața publicului său.

Florin Piersic a revenit pe scenă. După lunile în care a stat de parte de teatru din cauza pandemiei, actorul a apărut în fața publicului în piesa "Străini în noapte", la Grădina de Vară a Teatrului Herăstrău. Acesta a vorbit despre perioadă grea în care a trebuit să stea de parte de lumea pe care o iubește.

"A fost și este o perioadă grea în continuare. Am o bucurie că am putut din nou să mă întâlnesc cu publicul meu minunat, cu publicul meu drag. (...) , personal vorbind, am avut emoția plăcută a revederii spectatorilor. Pentru mine publicul este partenerul pe care îl iubesc cel mai tare", a spus Florin Piersic pentru click.ro.

"Sunt foarte speriat"

"Am așteptat șase luni de zile, am stat cât am putut mai izolat. Am avut grijă, dar n-am putut să stau chiar foarte izolat, pentru că toată lume m-a sunat. Trebuie să mă îngrijesc și eu, pentru că ferească Cel de Sus să nu mi se întâmplă ceva. Sunt foarte speriat de tot ce se întâmplă, mai ales că am avut niște colegi care s-au îmbolnăvit. Doamne ajuta, au scăpat, dar suntem toți foarte speriați. Și în seara aceasta, am venit așa, și cu bucurie și cu speranță. Am avut emoții pentru că nu știi ce se poate întâmpla. Mi-am luat toate măsurile. Sper că nimic nu se va întâmpla cu venitul meu aici. Dar știi cum e, doar cum vrea Dumnezeu", a spus actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel