Urmărește emisiunea live
Florin Zamfirescu, după ce s-a scris că a murit: Nu mă simt prea bine
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Actorul Florin Zamfirescu a făcut primele declarații, după ce s-a scris că ar fi murit.

”Am primit un telefon și mi-a zis: „Aoleu, bine că ai răspuns! Scrie pe Facebook că ai murit”. Domnule, eu nu mă simt prea bine, dar uite că n-am murit. Și atunci m-am grăbit și am pus pe Facebook că le mulțumesc celor care au anunțat aceste lucruri pentru că m-au făcut sa văd cine mă caută, câți prieteni am și ce interes mai există pentru mine.

"Am niște tratamente"

E cineva care la fiecare sfârșit de an anunță că am murit. Și eu văd că devine un fel de obicei să scrii ferparul celui care trăiește. În primul rând m-a sunat fiică-mea. Și a zis: „Tată, ce e cu tine?”. N-am primit anunțuri, după aia am văzut propriul meu anunț și comentariile unora. M-a surprins și în continuare, sunt surprins, de parcă moartea s-ar fi inventat acum, adică cum reacționează lumea. Păi stați puțin? Cine nu moare?

Eu sunt în momentul ăsta, bine, dar am niște tratamente, am diabet, am tensiune oscilantă, am avut probleme de inimă, fisură de aortă și care s-a reparat în timp, fără operație”, a declarat Florin Zamfirescu la Antena Stars. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel