Foc de armă într-un centru comercial din Voluntari. Un bărbat, căutat de polițiști
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Un bărbat care a tras cu un pistol în incinta unei societăți comerciale din orașul Voluntari este căutat de polițiștii ilfoveni. 

Poliţiştii din Ilfov caută un bărbat care, marți, 15 septembrie, a tras cu un pistol în incinta societății comerciale unde lucra. După focul de armă, bărbatul a fugit cu un autoturism.

Biroul de presă al IPJ Ilfov a informat că, „la data de 15 septembrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale. La faţa locului s-au deplasat, imediat, poliţiştii oraşului Voluntari împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase”, informează biroul de presă al IPJ Ilfov.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a părăsit curtea societăţii cu un autoturism. Din primele verificări, „poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză a folosit o armă neletală, trăgând un foc de armă în interiorul societăţii. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană”, mai arată IPJ Ilfov, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel