Fondatorul Spotify vrea să cumpere Arsenal. Proprietarii clubului, mesaj către antrenorul Mikel Arteta / Update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Fondatorul Spotify vrea să cumpere Arsenal. Proprietarii clubului, mesaj către antrenorul Mikel Arteta
Fondatorul Spotify vrea să cumpere Arsenal. Proprietarii clubului, mesaj către antrenorul Mikel Arteta
Antrenorul spaniol al lui Arsenal, Mikel Arteta, a fost liniştit de proprietarii clubului că nu există intenţia de vânzare către miliardarul suedez Daniel Ek, fondatorul Spotify, scrie France Football.

UPDATE

Daniel Ek spune că a 'asigurat fondurile' pentru preluarea clubului Arsenal și va prezenta  o 'ofertă foarte convingătoare' proprietarilor Stan Kroenke și Josh Kroenke, scrie Sky Sports.

Știrea inițială

'Acest lucru pune capăt speculaţiilor despre ce s-ar putea întâmpla, deoarece actualii proprietari au reacţionat imediat la zvonurile apărute şi au precizat clar care este poziţia lor şi ce intenţionează a face cu clubul', a declarat antrenorul spaniol.

Arsenal se află în prezent pe locul 10 în Premier League şi se îndreaptă spre cea mai proastă clasare din această competiţie din 1995 încoace. Totuşi, o victorie în Europa League le-ar permite să se califice în Liga Campionilor sezonul viitor, pentru prima dată în ultimii cinci ani. Arsenal întâlneşte pe Villarreal în deplasare, joi seara, în turul semifinalelor Europa League.

Mare fan al grupării de pe Emirates Stadium, Daniel Ek ar fi susţinut de trei foste vedete ale lui Arenal, Thierry Henry, Patrick Vieira şi Dennis Bergkamp, în proiectul său de cumpărare a clubului londonez, scrie The Guardian.

Arsenal s-a numărat printre fondatoarele Super Ligii europene, înainte de a se retrage, împreună cu celelalte cinci cluburi engleze implicate, din proiectul contestat vehement de autorităţile fotbalului internaţional, politicieni şi suporteri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel