Forăm oriunde în țară puțuri de apă!
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Suntem o companie 100% românească foarte dedicată serviciilor de calitate. Pe noi ne interesează ca persoanele care apelează la noi să fie foarte mulțumite de serviciile prestate, atât din punct de vedere calitativ cât si din punctul de vedere al relației companie-partener de contract.

Ar fi fost incorect dacă nu am fi oferit tuturor persoanelor din țară posibilitatea de a realiza foraje cu ajutorul specialiștilor companiei noastre. Tocmai de aceea nu ne-am axat doar pe foraje puturi Bucuresti.

Un alt motiv pentru care am decis să forăm oriunde în România mai este și acesta: nu în toate localitățile din țară există firme specializate în astfel de servicii. Deci, clienții din anumite zone ale țării au nevoie de intervenția noastră!

Cele mai importante servicii de forare puțuri furnizate de noi

Tipfor.ro este compania care pune la dispoziția persoanelor interesate de mai bine de 10 ani următoarele categorii de foraje: foraje puțuri de adâncime, întocmire documentație, obținere avize, de nisipare puțuri, foraje de mediu-piezometre, foraje geotermale și pompe de căldură, sisteme de pompare, foraje piloți, micro piloți, consolidări, epuizmente și foraje de asecări, mentenanță și lucrări post-garanție, etc.

Pentru astfel de lucrări ne puteți contacta la numărul de telefon 0729.104.692. Din punctul de vedere al experienței, Tipfor.ro este compania care a realizat peste 2000 de lucrări de foraje, unele dintre ele chiar și la o adâncime de peste 370 de metri adâncime. De obicei, tehnicienii companiei realizează foraje de puțuri apă la o adâncime de cel puțin 100 de metri. În astfel de lucrări este specializată firma!

Despre lucrările de forare

Avantajele pe care le puteți obține, dacă veți decide să colaborați cu o firmă experimentată în lucrări de forare puțuri sunt următoarele: șanse mult mai mari de a obține apă de foarte bună calitate, nu sunteți nevoiți să plătiți în mod suplimentar studii hidrologice pentru identificarea pânzei de apă freatică, dacă în zona respectivă am realizat deja lucrări de forare, timp de execuție mai redus și pregătirea corespunzătoare a puțurilor de apă finale, etc.

Tipfor.ro vă pune la dispoziție inclusiv pompe foarte moderne marca Pedrollo. Putem spune că orice lucrare de aducțiune apă necesita o pompă de bună calitate, fie că este submersibilă sau de suprafață. În calitate de distribuitori autorizați, vă putem oferi toate informațiile utile despre aceste tipuri de pompe moderne.

Deoarece firma dispune de toate utilajele necesare pentru realizarea unor lucrări de calitate foarte bună, vă rugăm să vizualizați o parte din caracteristicile puțurilor de forare realizate de noi. Lista serviciilor de foraje puturi apa este postată pe site-ul de prezentare Tipfor.ro. Acolo veți găsi localitatea, adâncimea de forare și debitul puțului.

Pentru persoanele sau firmele interesate, punem la dispoziție inclusiv servicii de denisipare. Putem fora la adâncimi cuprinse între 30 și 250 de metri. Diametrul de săpare este de până la 450 mm. Tubulatura folosită poate avea diametrul de 125 mm, 140mm, 160 mm, 180 mm, 200 mm, 225 mm sau 250 mm.

Din punctul de vedere al intervalului de timp necesar, pentru un puț de apă săpat la o adâncime de 30 m este nevoie de o zi, pentru unul realizat la o adâncime de 40-70 m va fi nevoie de două zile, pentru un puț la o adâncime între 70-120 de metri va fi nevoie de 5-6 zile lucrătoare.

Solicitați acum oferta detaliată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel