Ford Puma Hybrid, cutie automată cu şapte trepte şi 155 CP. Noul motor, mai puţine emisii de CO2
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Ford Romania
Facebook Ford Romania
Ford Puma Hybrid, construită în România, este una dintre maşinile cu transmisie automată în şapte trepte. 

Acest tip de motorizare este o opţiune nouă pentru şoferii care doresc să reducă emisiile de CO2. Transmisia automată în şapte trepte va folosi tehnologia Ford mild-hybrid de 48 de volţi. 

Conform unor studii, se anticipează ca noile modele automate Puma EcoBoost Hybrid să ajute la reducerea emisiilor de CO2 cu până la 5 procente, faţă de motoarele EcoBoost de 1 litru, pe benzină. 

În plus, arhitectura cu dublu ambreiaj a cutiei de viteze automate cu șapte trepte oferă o accelerație continuă cu schimbări ușoare. De asemenea, transmisiile automate pot fi deosebit de benefice pentru șoferii cu mobilitate redusă.

Motorul în 7 trepte are 155 CP

Modelul Puma 1,0 litri EcoBoost Hybrid 155 CP automat, în 7 trepte accelerează de la 0 la 100 Km/h în 8,7 secunde. În modul Sport, treptele de viteză inferioare ale cutiei automate de pe Puma EcoBoost Hybrid răspund mult mai sportiv. Iar, atunci când şoferii au nevoie de acceleraţie maximă, maşina permite depăşiri mai rapide, datorită sistemului Triple-downshifts. 

Cutia de viteze automată oferă și modul de selecție manuală a vitezelor, cu padele sport la volan, pentru modelele Puma ST-Line X și ST-Line Vignale.

Ford Puma EcoBoost Hybrid și Fiesta EcoBoost Hybrid sunt doar două dintre cele 17 vehicule electrificate pe care Ford le introduce în Europa înainte de sfârșitul acestui an, scrie promotor.ro. 

Preţul unei astfel de maşini începe de la 15.250 euro! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel