Forţa Naţională cere IEŞIREA din starea de alertă. Apel la partide
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Parlamentul României
Parlamentul României
Partidul Forţa Naţională cere ieşirea României din stare de alertă şi face apel la partidele parlamentare.   

"FORȚA NAȚIONALĂ consideră că prelungirea stării de alertă nu se justifică, nu are nicio logică și drept urmare solicitǎ tuturor forțelor politice să nu aprobe o nouă prelungire a stării de alertă.

Campania statistică de promovare a “noului coronavirus” privind numărul ȋn creștere a persoanelor infectate cu COVID-19, declanșată de guvernul PNL, obedient intereselor străine, este cea mai amplă campanie mincinoasǎ, prin care se ȋncearcă controlul total al maselor populare prin inducerea unui puternic SENTIMENT DE FRICĂ ȋn rândul cetățenilor.

Toată această campanie premeditată și mincinoasă nu este altceva decât ȋncercarea disperată a președintelui și a guvernului de a ascunde actul de ȊNALTĂ TRĂDARE, CORUPȚIA ȘI HOȚIA GENERALIZATĂ practicată de PNL-işti ȋn toată această perioadă, cu atac direct asupra valorilor prevăzute chiar de primul aliniat din Constituția României:  

“Art. 1. (1) ROMÂNIA ESTE STAT NAŢIONAL, SUVERAN ŞI INDEPENDENT, UNITAR ŞI INDIVIZIBIL.”. ", a transmis partidul Forţa Naţională prin intermediul unui comunicat de presă. 

VEZI COMUNICATUL COMPLET AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel