Fost preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova, testat pozitiv la coronavirus. "Am și gust, și miros, și poftă de viață"
Autor: Doinița Manic pe 29 oct, 12:04 | Internațional

Liderul Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Fostul preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook

"Ieri nu m-am simțit prea bine, lucru care nu se prea întâmplă. Ținând cont de faptul că colegi, cu care am interacționat până atunci, au fost testați cu noul coronavirus, am făcut testul, iar rezultatul este pozitiv. Din propria experiență vă spun că simptomele nu sunt la fel pentru fiecare. Am și gust, și miros, și poftă de viață.

Dar, această năpastă este întâlnită prea des și se răspândește repede și cu o putere mare, fiindcă nu a fost controlată de la început. Îmi exprim încrederea ca cei care au fost la “butoane” și au luat decizii greșite sau întârziate, iar ele au fost multe, să răspundă. Dragi prieteni, suntem pe cont propriu și, pentru a reduce viteza acestui virus, trebuie să acționăm în unanimitate, să respectăm cu strictețe măsurile de protecție și precauție. Vă doresc tuturor sănătate și să ne auzim doar de bine!", a scris Adrian Candu pe pagina sa de Facebook.

Recent, şi preşedinta Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Grecenîi, a anunţat că este infectată cu noul tip de coronavirus.

 

Dragi prieteni, vă salut! De obicei, în zilele de miercuri ne întâlneam în mediul online pentru a discuta subiectele de...

Publicată de Andrian Candu pe Joi, 29 octombrie 2020
Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri