Fotbal: Meciul cu Poli Iaşi va fi unul echilibrat, spune antrenorul lui Hermannstadt, Costel Enache
Autor: Florin Răvdan pe 12 sep 2019 / 17:54 | Fotbal

Antrenorul echipei AFC Hermannstadt, Costel Enache, a declarat joi că partida din deplasare cu Poli Iaşi, de duminică, din etapa a 9-a a Ligii I de fotbal, va fi una echilibrată, dar sibienii îşi propun să obţină un rezultat pozitiv. 

''Ne aşteaptă un joc important. Avem în faţă o echipă cu forţă ofensivă, o echipă cu echilibru între defensivă şi atac. Cred, totuşi, că meciul va fi unul echilibrat, fiindcă noi suntem pregătiţi. Am avut două săptămâni de pregătire foarte bune. Ne organizăm foarte bine în ultima perioadă ca grup şi ca joc. Sper să fim echipa mai pragmatică de această dată. Obiectivul nostru este să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv'', a declarat Enache, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, fundaşul central Ousmane Viera s-a declarat optimist în privinţa rezultatului final. ''Atacanţii lor sunt în formă, aşa că vom avea un meci dificil. Chiar şi aşa, am încredere în mine şi în colegii mei. Suntem bine din punct de vedere fizic, ne-am acomodat bine la Sibiu, ne-am antrenat bine în ultimele două săptămâni. Personal, mă simt bine aici şi cred că ar fi bine acum să învingem în această deplasare'', a spus Viera. A.F.C. Hermannstadt va înfrunta pe CSM Politehnica Iaşi duminică începând cu ora 18,00, pe Stadionul Municipal din Botoşani. Acest lucru se datorează faptului că stadionul Emil Alexandrescu, pe care Poli Iaşi dispută meciurile de acasă, a intrat în reamenajare. 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri