Fotbal virtual: România a învins Islanda de două ori la FIFA 20
Autor: Mircea F. Cristian pe 27 Martie, 03:59 | Fotbal

Naţionala de e-fotbal a României a învins echipa Islandei de două ori, iar alte două partide s-au terminat la egalitate într-un duel la FIFA 20, joi, 26 martie.

Aceasta este dată la care primele reprezentative ale celor două ţări trebuiau să se întâlnească în semifinalele play-off-ului Campionatului European de fotbal.

În confruntarea desfăşurată în spaţiul virtual în patru manşe, România a reuşit să se impună, obţinând 6 puncte din cele 8 puse în joc, potrivit site-ului FRF. S-au acordat 2 puncte la victorie şi un punct ambelor echipe la egal.

Dan Buzărnescu (Universitatea Craiova) a adus cele două victorii ale României, 2-1 (goluri George Puşcaş - penalty şi Alexandru Mitriţă) şi 1-0 (George Puşcaş), în timp ce Marius Bucur a înregistrat doua remize, 2-2 (Florinel Coman şi George Puşcaş) şi 0-0.

Turneul final al Campionatului European de fotbal, programat iniţial în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020, a fost amânat de UEFA pentru 11 iunie - 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. În urma acestei decizii, toate meciurile din play-off-ul CE din luna martie au fost amânate pentru iunie.

Meciul ”pe iarbă”, în iunie

 

Echipa naţională de fotbal a României va întâlni în 4 iunie, la Reykjavik, selecţionata Islandei, într-o partidă contând pentru semifinalele play-off-ului EURO 2021. O victorie în această partidă ar pune România în postura de a juca ulterior, în 9 iunie, la Sofia sau Budapesta, meciul decisiv pentru calificarea la turneul final, în faţa Bulgariei sau Ungariei.

Naţionala de eFotbal a României este calificată la eEURO 2020, un turneu rezervat echipelor naţionale prin intermediul KONAMI eFootball PES 2020. Echipa noastră s-a calificat după ce a câştigat grupa din care au mai făcut parte Portugalia, Slovenia, Scoţia şi Liechtenstein.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri