Fotbalistul Cristian Daminuță, după împăcarea cu soția sa: A mai dat drumul la lesă vreo doi centimetri
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Madalina Daminuta
Sursa foto: Facebook Madalina Daminuta
Cristian Daminuță și soția lui, Mădălina, au fost la un pas de divorț acum o lună. Ce spune, acum, după împăcarea cu femeia care l-a făcut tată.

Cei doi și-au aruncat cuvinte grele și erau cât pe ce să divorțeze. După o scurtă separare, amândoi și-au dat seama că ar trebui să se împace.Din spusele sportivului, geloziile brunetei ar fi cauzat ruptura, relația dintre ei fiind una bazată pe restricții, sau cel puțin asta lasă de înțeles acesta.

"Au fost discuții minore care s-au transformat în discuții majore. Au plecat de la gelozii prostești din partea ei, care nu își aveau rostul. Ne-am dat seama pe parcursul acestei pauze că dacă vrem să ne meargă bine trebuie să ajungem la un numitor comun, în primul rând. Nu i-am dat niciun motiv. Dacă după doi ani nu îți prinzi iubitul/iubita cu ceva, cu discuții, conversații...Sunt convins că și ei îi scriu bărbați, dar odată ce eu am decis să fac pasul ăsta, să fac un copil, o familie, i-am demonstrat că sunt un băiat serios”, a declarat Cristian Daminuță, la Antena Stars, scrie spynews.ro.

"Mă ținea cam din scurt"

"Eu când nu eram cu ea, eram cu copilul. Cand eram cu copilul, automat era și ea. Am luat în calcul și faptul că după naștere a avut o perioadă mai dificilă. La nervi spui vrute și nevrute. Ne-am dat seama că nu trebuie să ajungem la divorț. În momentul în care a venit pe lume și un copil, trebuie pus în balanță ce este cel mai bine pentru el. Ne gândim și la nuntă. Am rezolvat între noi, ca doi adulți care luptă să își crească copilul în cele mai bune condiții. Mă ținea cam din scurt, a mai lărgit firul la lesă vreo doi centimetri”, a mai adăugat Cristian Daminuță.

Ce spunea Daminuță, în august, când anunța despărțirea

"Un copil nu va salva niciodată o căsnicie compromisă, o relație toxică sau legătură șubredă dintre doi parteneri. Un copil trebuie să fie o completare a bucuriei celor doi, o oază de liniște și de viață și nu o portiță de scăpare temporară din cleștele Egoului, ce strânge și sugrumă dureros de tare fericirea, „îndrăgostiților”. Nu vă mai ascundeți în spatele copiilor, găsind mereu motive de a rămâne și a îndura. Nu faceți decât să le oferiți cel mai bun exemplu- de cum să fii nefericit. Dați la o parte perdelele neputinței și lăsați-vă purtați de puterea interioară. Niciodată nu vei afla cât de puternic ești, decât atunci când ești nevoit să fii puternic. Curaj și înțelepciune!”, a scris Cristian Daminuță, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel