Fotbalul spaniol REVINE în IUNIE. Data primei etape Sevilla - Real Betis
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 25 mai, 16:33 | Fotbal

Foto: Agerpres

Președintele primei ligi spaniole de fotbal, Javier Tebas, a confirmat că LaLiga revine încă din luna iunie, cu un derby de Sevilla chiar în prima etapă.

Președintele primei ligi spaniole de fotbal, Javier Tebas, a confirmat că LaLiga revine încă din luna iunie, cu un derby de Sevilla chiar în prima etapă, conform Marca. Șeful ligii a vorbit și despre diferitele îngrijorări de dinaintea reîntoarcerii campionatului Spaniei și a făcut apel la responsabilitate.

„Există posibilitatea să avem meci pe 11 iunie", a confirmat Tebas. „Ar fi doar un singur meci, un tribut pentru cei care au pierit. Sper că aceasta ar fi data, am vrea să avem Sevilla – Real Betis la 22 (23, ora României, n.r.)".

Undă verde fotbalului spaniol

 

Declarațiile președintelui au venit după ce premierul spaniol Pedro Sanchez a dat undă verde revenirii fotbalului profesionist din 8 iunie. „Ne-a luat prin surprindere și ne-a arătat că fotbalul profesionist este foarte important în această țară".

Din păcate, Tebas nu a oferit mai multe detalii despre competiție, explicând doar că săptămâna aceasta va transmite care este programul primelor patru etape. Până acum, președintele a transmis doar că jocurile din timpul săptămânii se vor disputa seara sau noaptea, iar sfârșitul de săptămână va beneficia de trei ore de start al partidelor.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri