Franța. Moarte suspectă pentru o avocată româncă, după ce s-a reunit cu soțul ei: Un milionar scoțian, principalul suspect
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Raluca Tindeche
WhatsApp
Mădălina S., o româncă de peste 40 de ani, căsătorită cu un om de afaceri scoțian, a fost găsită moartă, după ce ar fi căzut pe scări, într-o clădire din Aix-en-Provence din Franța. Bărbatul a fst arestat și susține că nu știe ce s-a întâmplat.

Mădălina și soțul ei, Craig s-au reunit  după mult timp în care au stat despărțiți din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi s-au revăzut în Franța, la Aix-en-Provence, unde bărbatul închiriase pentru acest eveniment un penthouse situat la ultimul etaj într-o clădire foarte bine cotată. 

După ce au băut bine amândoi, sărbătorind revederea, bărbatul susține că s-a trezit și nu i-a venit să creadă când a văzut că soția sa zăcea fără suflare, prăbușită pe podeaua din fața scărilor.

Citește mai multe aici https://www.stiridiaspora.ro/fran-a-moarte-suspecta-pentru-o-romanca-dupa-ce-s-a-reunit-cu-so-ul-ei-un-milionar-sco-ian-principalul-suspect_445942.html?fbclid=IwAR2Avuxir4ntomEWsi8JVyuBC1p1G-uYdCAszxHBJI3ahrMNLrGr8P12EAY

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel