Fratele lui Salam a MURIT de Covid-19. Val Vâlcu: Fac aluzie la un comportament aproape național
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Captură Antena 3
Captură Antena 3
După moartea fratelui lui Florin Stoian, jurnalistul Val Vâlcu trage un semnal de alarmă cu privire la o problemă ”aproape națională”. 

Val Vâlcu, jurnalist DC News, a intervenit în această după-amiază în direct la România TV unde a comentat despre decesul lui Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam. O anchetă a fost deschisă în acest caz după ce familia lui Nelu Stoian, infectat cu Covid-19, a acuzat spitalul de lipsă de comunicare. 

Întrebat cum se va termina ancheta în acest caz, jurnalistul a ridicat o altă problemă cu privire la comportamentul românilor. 

”În primul rând, condoleanțe familiei. În al doilea rând, internarea în spital, a decis CCR și conform legilor UE și a legilor din România, nu poate fi făcută cu forța. Doar în închisoare stai împotriva voinței tale. Dacă pacientul, familia, nu era mulțumit de calitatea actului medical atunci putea oricând să părăsească spitalul și să se trateze la domiciliu. Înțeleg că era un om care avea grijă de propria sănătate și iată că medicina românească a venit și l-a secerat în floarea vârstei. Îmi pare rău că mă duc spre ironie într-o situație atât de tragică, dar fac aluzie la un comportament aproape național. Românii nu se vaccinează, nu respectă regulile de viață sănătoasă după care se duc în spital și vor ca medicii să facă minuni în ultima clipă sau poate după ce a fost depășită ultima clipă în care s-ar mai fi putut interveni”, a declarat jurnalistul Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel