Frați din județul Vrancea, căzuți în toaleta din curte. Fata sărise să își salveze fratele în vârstă de doar 1 an
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Frați din județul Vrancea, căzuți în toaleta din curte / Foto: Pixabay
Frați din județul Vrancea, căzuți în toaleta din curte / Foto: Pixabay
Doi frați din județul Vrancea au căzut în toaleta din curte.

La un pas de tragedie. Doi frați din județul Vrancea au căzut în toaleta din curte, transmite Realitatea Plus. Micuții au fost transportați de urgență la spital. 

Este vorba despre un băiat de un an și sora lui de 7 ani, originari din localitatea vrânceană Gologanu. Cei doi au fost la un pas de moarte, după ce băiețelul a căzut în WC-ul din curte, iar sora sa a sărit imediat după el pentru a-l scoate din hazna. Ambii au ajuns la spital, fiind diagnosticați cu „ingestie accidentală de conținut fecaloid”. În prezent, starea lor de sănătate este bună.

Fetița a fost chiar externată din spital, în vreme ce băiatul a mai rămas internat câteva zile, aflându-se sub monitorizarea medicilor. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce circumstanțe s-a produs incidentul și unde se aflau părinții copiilor atunci când s-a întâmplat totul. Este posibil ca micuții să fi fost lăsați fără supraveghere.

Neatenția poate costa scump. Cazul băiatului de 6 ani, mort după ce a căzut în toaletă

Neatenția poate costa scump. Un minut în care un copil este lăsat fără supraveghere, se poate termina cu o tragedie. Ne-o demonstrează și cazul băiețelului de 6 ani din Republica Moldova.

Anul trecut, în luna mai, familia unui băiețel anunțase că băiețelul lor de 6 ani a dispărut de acasă. Autoritățile au intrat în alertă și inițial s-a crezut că micuțul a fost răpit. Vecinii au spus chiar că l-au văzut urcând într-o mașină necunoscută. Au urmat zile întregi de căutări disperate. Voluntari, polițiști, dar și membri ai familiei l-au căutat pe micuț peste tot. Ce aveau să descopere ulterior este tragic. Micuțul a fost găsit chiar în curtea casei, în toaletă. Acesta căzuse accidental atunci când a mers la WC. Se încălțase în papucii surorii sale, care îi erau prea mari și a a alunecat din greșeală. 

„A fost clar un accident. Copilul s-a încălțat cu papucii surorii lui mai mari, s-a urcat pe scaunul de toaletă și credem că a alunecat, a căzut în gaură și s-a înecat, a transmis procurorul care s-a ocupat de caz.

Cazul a fost reflectat inclusiv în presa internațională. Șocant a fost faptul că rudele băiatului se aflau în casă la momentul incidentului și nu l-au putut auzi pe cel mic strigând după ajutor, din cauza faptului că pereții toaletei erau făcuți din ciment, scrie Daily Mail. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel