FRF: Alți trei jucători de la Naționala de tineret, confirmați cu virusul
Autor: Rodica Mitu pe 15 oct, 20:26 | Fotbal

Federația Română de Fotbal a anunțat, joi, că alți trei jucători ai Naționalei Under 21 au fost confirmați cu noul coronavirus. Un alt jucător a fost depistat pozitiv marți, iar un jucător și un membru al staff-ului au fost confirmați luni.

Potrivit unui comunicat al FRF, Federația se află în contact cu toate cluburile ai căror jucători s-au aflat sub comanda lui Adrian Mutu pentru meciurile cu Ucraina și Malta.

„Amintim că, deși s-au făcut eforturi mari pentru a se minimiza riscul de infectare, în data de 12 octombrie, un jucător și un membru al staff-ului au fost depistați pozitiv. Testarea s-a făcut duminică, după revenirea din Ucraina. De asemenea, marți, 13 octombrie, un alt jucător a prezentat simptomatologie COVID-19 și a fost izolat. Ulterior și testul acestuia a fost pozitiv. Azi, 15 octombrie, alte trei cazuri au fost confirmate, toți trei fiind jucători”, au transmis reprezentanții FRF.

Conform acestora, Federația a luat toate măsurile care se impuneau pe durata acestei acțiuni. 

Membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ se află în continuare în izolare la CNF Buftea, iar mâine vor efectua o nouă testare, a mai anunțat FRF.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri