Friptură de Brașov. Cel mai gustos preparat. Rețeta asta trebuie încercată!
Autor: Ema Apostu pe 24 ian, 09:00 | Magazin

Imagine cu rol ilustrativ

Nimic nu se compară cu o friptură făcută ca la Brașov. Este absolut delicioasă. Iată cum se prepară.

Ingrediente

8 cartofi2 linguri uleicimbru uscatsare şi piper200 ml supă din concentrat5 căţei de usturoi1 ceapă1/2 kg pulpă de porculei pentru prăjit

Cum se prepară

Ceapa tăiată peştişori, usturoiul feliuţe şi carnea fâşii se pun la călit în două linguri de ulei, cu sare şi piper, scrie retete.unica.ro. După ce carnea şi-a schimbat culoarea, se pune supa din concentrat, se acoperă şi se lasă la foc mediu timp de 15 minute, scuturând tigaia.

Cât timp fierbe carnea, se pun cartofii la prăjit. Se verifică dacă s-a înmuiat carnea, se scoate capacul şi se pun cartofii. Se mai lasă un minut, după care se opreşte focul şi se aduc la masă pentru a se servi.

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri