Friptura de porc iese mai picantă, dacă frecaţi cu scorţişoară partea mai grasă a fripturii şi dacă turnaţi bere în timpul preparării fripturii. Astfel, se formează o crustă grozavă.
Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.
Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.
De asemenea, pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar. Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.
Vezi și: Ce se întâmplă dacă încălzești zahărul pudră în cuptor. Efect uimitor!
Înainte de a căli ceapa, pune zahăr în tigaie. Trucul acesta este fabulos. Rezultatul, pe măsură!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Pască pufoasă fără aluat
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol