Frustrare, nuditate şi revoltă, într-un spectacol interzis sub 18 ani
Autor: Ema Apostu pe 24 iul 2019 / 12:24 | Teatru - Dans

Teatru

Miercuri, 24 iulie, de la ora 19:00, are loc, la "Unteatru", premiera spectacolului „Cataclisma" de Andrea Gavriliu. 

Spectacolul este un solo conceput, coregrafiat, ilustrat muzical și interpretat de Andrea Gavriliu. Scenografia îi aparține lui Alexandru Petre, iar luminile și sunetul lui Paul Drăguș. Premiera este, în același timp, primul spectacol din cadrul "O 9 ediție Zilele unteatru", festivalul prin care unteatru își aniversează nouă ani de existență.

Coregrafa Andrea Gavriliu declară: „Spectacolul „Cataclisma" este reacția mea fizică la auzul unor voci „celebre" care conduc lumea. Cred că motto-ul procesului meu de lucru a fost acela că „Tot ce intră, până la urmă iese sub o formă sau alta..." Mi-am căutat manierele de exprimare din frustrarea că nu pot face nimic mai mult decât să împărtășesc faptul că nu pot face nimic. Toată vorbăria asta, în schimb, o tratez cât se poate de serios în spectacol, chiar dacă voi părea neserioasă."

Spectacolul „Cataclisma" are durata de cincizeci și cinci de minute. Spectacolul conține nuditate și este interzis spectatorilor sub 18 ani. Biletele pentru spectacolele de la unteatru sunt în vânzare pe platformele specializate, iar detaliile sunt disponibile pe unteatru.ro.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Teatru - Dans Vezi toate articolele
Crossuri parteneri