Fursecuri cu ciocolată. Rețeta de post
Autor: Ema Apostu pe 09 apr, 16:40 | Retete

Sursa foto: Pixabay

Dacă ții post și ți-e poftă de ceva dulce, aceste fursecuri delicioase cu ciocolată te vor cuceri. Iată cum se prepară.

Ingrediente

 250 g făină 1 linguriță praf de copt 3/4 linguriță de bicarbonat de sodiu jumătate de linguriță de sare 100 g picături/fulgi de ciocolată 60 g zahăr alb 60 g zahăr brun 120 ml ulei de măsline 60 g apă

Cum se prepară

Într-un bol se adaugă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și picăturile de ciocolată. Într-un bol separat se amestecă apa, uleiul și ambele tipuri de zahăr, potrivit retete.unica.ro. Se continuă amestecarea până ce obținem o pastă groasă. Ingredientele umede și cele uscate se amestecă bine. Amestecul obținut se acoperă cu folie alimentară și se dă la frigider timp de 12 – 24 de ore.

După trecerea timpului facem biluțe din aluat și le dăm la congelator timp de 10 minute. Biluțele de aluat se pun apoi pe o tavă de aragaz tapetată cu o foaie de copt. Fursecurile se coc timp de 12 – 14 minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade Celsius.

Vezi și: Chec de post cu dulceață si cacao. Cea mai bună rețetă

Retete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri