Furt din locuinţă în Bucureşti. Hoţii, prinşi în flagrant
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Doi bărbaţi - în vârstă de 55 şi 22 de ani - au fost arestaţi preventiv, după ce au fost prinşi în flagrant de poliţiştii bucureşteni la scurt timp după ce au sustras dintr-un apartament din Sectorul 4 mai multe bijuterii din metal galben.

Ieri, 1 august, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant doi bărbaţi, de 22, respectiv 55 de ani, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de furt dintr-o locuinţă, de pe raza Sectorului 4. Din datele şi probele administrate în cauză de poliţiştii Secţiei 16 a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 55 de ani ar avea preocupări de natură infracţională, pe linia furturilor din locuinţe. Astfel, s-a procedat la supravegherea acestuia, în noaptea de 31 iulie/1 august, în jurul orei 01,30, fiind prins în flagrant la scurt timp după ce, împreună cu un tânăr de 22 de ani, prin forţarea şi escaladarea ferestrei, au pătruns într-un apartament din Sectorul 4, de unde au sustras mai multe bijuterii din metal galben, precizează DGPMB într-un comunicat transmis duminică Agerpres.

Bărbaţii au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul subunităţii pentru audieri, ulterior fiind reţinuţi.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de arest preventiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel