Gabi Balint reacționează după retragerea lui Tătărușanu: „Poate nu i se pare corect”
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ciprian Tătărușanu / Foto: Agerpres
Ciprian Tătărușanu / Foto: Agerpres
Fostul internațional Gabi Balint a reacționat după decizia lui Ciprian Tătărușanu de a se retrage de la națională. 

Gabi Balint consideră că Tătărușanu a decis să se retragă pentru a da o șansă și portarilor mai tineri să se afirme.

„E dorința lui, trebuie respectată. A considerat că e momentul să se retragă, în ultimul timp nici n-a jucat, poate nu i se pare corect să mai vină la echipa națională.

Chiar dacă n-a jucat la club, el s-a remarcat la națională. Sper să mai poată juca la echipa de club pentru că au fost portari care au jucat până la vârste înaintate”, a spus Gabi Balint la Digi Sport.

Cine i-ar putea lua locul lui Tătărușanu

Se zvonește că Ionuț Radu (Inter), Andrei Vlad (FCSB), Cristian Bălgrădean (CFR Cluj) sau Mihai Aioani (Chindia Târgoviște) i-ar putea lua locul lui Tătărușanu.

Privind acest subiect, Gabi Balint a precizat că „trebuie să-l iei pe cel mai în formă, echipa națională n-a fost pregătită nici pentru retragerea lui Hagi la momentul potrivit. Trebuie să vină alți portari, care să se remarce. N-aș putea spune un anume portar, trebuie să demonstreze, să joace, să aibă evoluții bune.

Până în martie avem timp să urmărim. Sunt sigur că cei de la națională vor analiza, vor urmări. Nu e nimeni de neînlocuit în niciun domeniu, asta e, că valoarea e alta, că valoarea fotbalului românesc scade din ce în ce mai mult, asta e, trebuie să ne obișnuim.”

Amintim că Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea de la națională la scurt timp după meciul cu Irlanda de Nord, încheiat cu 1-1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel