Gabriel Cotabiță, despre internarea în spital: Eu nu mai țin minte nimic din momentele alea. Habar n-am avut ce mi se întâmplă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Gabriel Cotabiță a vorbit despre perioada în care a stat internat în spital din cauza COVID-19.

Gabriel Cotabiță a trecut prin momentele grele după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2. A stat internat în spital mai multe zile și din fericire a trecut cu bine peste boală. El a povestit că acum își monitorizează atent starea de sănătate, iar despre perioada în care a fost sub tratament, nu își aduce aminte foarte multe lucruri.

”Știi care este problema? Eu habar n-am avut ce mi se întâmplă. Eu nu știam chestia asta, n-am înțeles-o niciodată. N-am înțeles ce s-a întâmplat cu mine, ceea ce e foarte bine, că nu m-a durut nimic.”, a explicat Gabriel Cotabiță.

Întrebat în emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro Tv, ce simptome a avut, muzicianul nu a putut oferi detalii.

”Nu știu să zic, pentru că din acel moment m-au și luat cu SMURD-ul și din acel moment nu mai țin minte nimic. Sunt liniștit. M-am trezit doar de Crăciun și Revelion, când am descoperit că sunt singur, când a fost un pic mai greu de suportat. Deci eu nu mai țin minte nimic din momentele alea când mi-au făcut ..”,  a încercat Cotabiță să explice momentele în care a fost intubat la spital.

Totodată, Gabriel Cotabiță a reamintit despre faptul că după ce s-a vindecat de COVID-19 i s-a îmbunătățit vederea.

VEZI ȘI: Monica Pop desființează declarația lui Cotabiță: NU e niciun miracol, asta e CLAR! Îi spun un lucru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel