Gabriel Răuță, actor, în rolul unui personaj care va face deliciul publicului. Pelicula regizată de Octavian Strunilă va apărea în cinematografe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
„Complet necunoscuți”, adaptarea românească a producţiei Perfetti sconosciuti, în regia lui Octavian Strunilă, va putea fi vizionat din 24 septembrie în cinematografele din toată țara.

Gabriel Răuță, unul dintre actorii principali ai peliculei, a acceptat să povestească, în exclusivitate pentru Spectacola, despre povestea din spatele filmului și cum au reușit să realizeze producția, în plină pandemie. 

După ce a fost primit de către publicul cinefil cu mare entuziasm la festivalurile de profil, Complet necunoscuți ajunge pe marile ecrane din toată țara, aducând în prim-plan povestea unei cine de neuitat între prieteni de-o viață cu ocazia eclipsei de lună. Ceea ce pare a fi o seară tipică se transformă radical când gazda, Maria (Anca Dumitra) propune un joc. Cu toții trebuie să își așeze telefoanele pe masă și să citească cu voce tare sau să răspundă la apeluri în fața tuturor. Un joc aparent inocent dezvăluie secrete șocante, toate ducând la un final neașteptat.

În rolurile principale Anca Dumitra, Alex Conovaru, Ada Galeș, Adrian Ștefan, Gabriel Răuță, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni și Catia M. Tănase dau viață unor personaje pe cât de complexe, pe atât de autentice, cu povești actuale și conflicte puternice, prezentate publicului prin dialoguri savuroase și umor fin. 

Actorul Gabriel Răuță a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări pentru Spectacola.

SPECTACOLA: De ce ar trebui să vădă oamenii Complet Necunoscuți?

Gabriel Răuță: Pentru că personajele din film sunt exact ei sau cei de lângă ei. Pentru că au ocazia se amuze pe seama lor și a prietenilor lor fară barierele pe care cu siguranță și le-ar pune în viața de zi cu zi. Pentru că filmul e tonic și captivant, pentru că te invită să înțelegi și să prețuiești cu adevărat viața și prietenia. Și pentru că filmul conține curajul și instinctul lui Octavian de a aduna o echipă de profesioniști care ea însăși a creat legături și a transformat oameni complet necunoscuți în prieteni.
Pentru toate acestea, dar și pentru toate lucrurile pe care spectatorii doresc să le descopere ei înșiși într-un film bun, există Complet Necunoscuți.

SPECTACOLA: Care au fost primele tale gânduri după ce ai văzut filmul prima dată?

Gabriel Răuță: Prima dată nu se pune. Mai ales că vorbim despre Complet Necunoscuți.  (glumesc)
Experiența a fost minunată. N-am avut ocazia să văd filmul într-o proiecție privată sau restrânsă. Direct în Piață Unirii din Cluj. În cadrul TIFF, alături de iubita mea, de majoritatea echipei, alături de două mii și ceva de spectatori, cu emoții galactice și neștiind de ce să mă bucur mai întâi: de faptul că eram captivat și amuzat de film- desi știam scenariul și interpretasem un rol- sau de cascadele de râs și reacțiile copioase ale spectatorilor ce intraseră în poveste și erau acum parte din ea. Dacă stau să mă gândesc, dincolo de ce știam deja de pe set, ce m-a surprins și ce am apreciat în primul rand a fost modalitatea în care a fost montat filmul și felul în care ea potențează ritmurile și emoțiile. Apoi universul sonor al filmului, care susține admirabil povestea.

Citește continuarea pe SPECTACOLA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel