Gabriela Cristea topește kilogram după kilogram. Care este secretul și pe ce dietă se bazează
Autor: Giorgiana Croitoru pe 16 noi 2019 / 13:03 | Vedete

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este mai hotărâtă ca niciodată să slăbească. Are o dietă minune, care a început deja să dea rezultate.

Gabriela Cistea topește kilogram după kilogram și a reușit să slăbească 14 kg cu o dietă hipocalorică.

Mamă a două fetițe superbe, Victoria și Iris, Gabriela Cristea s-a confruntat pe parcursul celor două sarcini cu zeci de kilogramele în plus.

Vedeta TV a început să țină un regim în urmă cu două săptămâni și își calculează atent fiecare porție de mâncare și gustările dintre mese. În plus, completează cu apă plată cu lămâie iar rezultatele au început deja să se vadă. Astfel, în două săptămâni a reuțit să slăbească 2 kg.

Dieta ei hipocalorică constă în trei mese principale și două gustări care să nu depășească 1000 de calorii. Aceasta începe dimineața cu un mic dejun bazat pe ceva ușor, iaurt cu fulgi de secară sau mozzarela cu roșii și ulei de măsline, iar la prânz mănâncă salate și supe. La cină, vedeta mănâncă fructe de mare, sushi, grătar de pui sau mămăligă cu iaurt.

"Nu am o dietă strictă, dar am grijă să mănânc maximul 1200-1300 de kcal zilnic, pe asta mă bazez. Încerc să mănânc pe cât posibil carne cu legume sau pește cu legume. Am eliminat tot ce înseamnă prăjit, sucurile și alimentele care au multe calorii", a declarat Gabriela Cristea, pentru Viva.

Prezentatoarea TV postează meniul personalizat pe pagina sa, pentru fanii care o urmăresc și sunt curioși de metoda ei minune.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri