Gabriela Firea aruncă SĂGEȚI asupra lui Nicușor Dan: „Vrăjeala a trecut!“
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea a lansat atacuri împotriva lui Nicușor Dan. Iată ce a scris candidatul PSD București pentru Senatul României.

Fostul primar al Bucureștiului și actual candidat la funcția de senator, Gabriela Firea, a lansat mai multe atacuri la adresa lui Nicușor Dan. Iată ce a scris pe Facebook:

„Cum să nu faci nimic pentru oameni dar să te faci că lucrezi. Azi, un nou episod. Polițiștii locali din toată țara sunt la dispoziția Ministerului de Interne din martie, pe perioada stării de urgență și a celei de alertă. E lucru știut! Mă rog, dacă n-ai stat ascuns în dulap. În loc de rezolvarea imediată a problemei apei calde și a căldurii - cum a promis, a salariului de 1400 de euro garantat in campanie, a începerii lucrărilor la metroul ușor, a reducerii poluării de la CET-urile guvernului, primarul dreptei unite se ocupă de polițiștii locali. El ne-a informat public. Ca pe o mare realizare!

Adică, intră peste atribuțiile ministrului de interne.

Își inventează o temă, o preocupare, ca sa arunce praf în ochii bucureștenilor.

Oamenii au nevoie de rezultate concrete, de continuarea investițiilor în spitale, șantierele ar trebui să duduie, totul ar trebui să meargă ceas pentru că are guvernul de partea lui.

Cu asta a defilat toată campania : va avea buget, fonduri, bani cu nemiluita de la guvern si proiecte aprobate pe bandă rulantă!

În afară de proiectele muncite de mine și echipa mea, luni sau ani de zile, noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat. Decât multă, multă dezamăgire, pentru minciunile din campanie.

Ușor, ușor iese adevărul la iveală! Vrăjeala lui din campanie a trecut. Acum îi roagă pe oameni să “aibă răbdare”.

#PrimarDeCarton

#NuFaceNimic

#MinciunaArePicioareScurte

#ZeroRezultatePentruOameni

#DreaptaFalimenteazaOrasul“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel