Gabriela Firea, mesaj de Ziua Franței: Legătură de suflet, mai presus de politică
Autor: Alexandru Ichim pe 14 iul, 17:00 | Personalități politice

Gabriela Firea a transmis astăzi, de Ziua Franței, un mesaj pe pagina sa de Facebook. Politicianul a scris despre legătura dintre România și Franța.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a scris mesajul atât în Limba Română, cât și în Limba Franceză. 

”Un joyeux anniversaire à l'occasion de la Fête Nationale du 14 Juillet !"On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux." - Le Petit Prince, Antoine de Saint-Exupéry.C'est comme ça que les relations entre la France et la Roumanie ont toujours était, au delà de la politique, une liaisond'âme.Vive La France!

La mulți ani cu ocazia Zilei Nationale a Franței , 14 Iulie!“Este important ceea ce simtim.Esențialul este invizibil pentru ochi.”- Micul Print, Antoine de Saint-Exupery.Tot așa, relațiile dintre Franța și Romania au reprezentat întotdeauna o legătura de suflet, mai presus de politica.Traiasca Franta!

In vizita împreuna cu Ambasadorul Frantei in Romania, E.S Michèle Ramis, la statia de epurare de la Glina, in anul 2019.

Si...cu prilejul ceremoniei de decernare a cheii Municipiului Bucuresti economistului si filozofului francez Thierry de Montbrial”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri