Gabriela Firea, reacţie ironică după ce "s-a unit dreapta la Bucureşti": Wooooooooow!!! Cine?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook / Gabriela Firea
Foto: Facebook / Gabriela Firea
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o reacţie ironică după ce PNL şi USR-PLUS au anunţat că "dreapta s-a unit la Bucureşti". 

"Cum stăteam eu așa printre roșiile și ardeii din grădinița mamei, dar nu degeaba, mai un plivit/copilit, care cum îi zice, tot aia e, începură deodată să curgă mesajele prin telefon: reacție, reacție, vrem o reacție! La ce? Ce a bubuit? Ce s-a întâmplat??

S-au găsit bani pentru dublarea alocațiilor, pentru creșterea punctului de pensie, a venit vreun investitor strategic în țară și aduce sute de milioane de euro și mii de locuri de muncă, s-a terminat de construit Centura Capitalei (e la guvern), se deschide Metroul din Drumul Taberei (tot la guvern), s-au modernizat CET-urile guvernului, să nu ne mai dea eroare??

Nu, nuu, nuu!! Nimic din toate astea!! Dar?? S-a unit “dreapta”!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!!

Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de ras, ar fi chiar de plâns!", a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

"S-au unit să ce? Să fure?"

"Asta era problema națională! Asta era problema Capitalei!

Aveam de toate, dar nu aveam “dreapta” unită! Unită să ce? Să fure? Să mintă? Să aducă în posturi-cheie semidocți, rubedenii, să transfere haosul din Guvern la Primărie?

Să dea tunuri de genul Unifarm? Să dea retrocedări de genul tranzacției pentru frații Micula, să scoată patrimoniul la vânzare pe 2 lei, să readucă cele 4-5 firme căpușă care au subjugat bugetul Capitalei?

Asta au făcut la guvernare, asta vor să facă și prin primării și consilii județene! Ce reacție pot să am? Una de dezgust pentru manipularea pe care o practică! O precizare pot să fac, totuși, referitoare la bau-bau-ul electoral numit dreapta “unită”. Dacă și Usr/Plus sunt de dreapta!!

Cu ce mână își leagănă o mamă copilul? Cu ce mână îl alintă? Cu ce mână se lucrează pământul? Cu ce mână se operează pe cord? Cu ce mână se conduce un supersonic? Cu ce mână se dă primul ajutor?

Avem nevoie de ambele mâini în viață! Dumnezeu ne-a creat unici și compleți!", a mai scris primarul general. 

"Sunt mulţi care nu rezonează la parodie"

"Această tema falsă că “dreapta” e bună și de stânga nu e nevoie este la fel de ridicolă precum marii bărbați politici care s-au unit azi în numele a orice dar numai a cetățenilor nu!

Spun de 4 ani și repet: dotarea spitalelor, modernizarea transportului public, consolidarea clădirilor cu bulină, construirea de pasaje și poduri sunt probleme pur și simplu! Care trebuie rezolvate, nu catalogate!

Pentru care e nevoie de oameni implicați, muncitori, bătăioşi, cu dorința de a răsturna munții pentru oameni. Ați văzut vreunul cu aceste semnalmente în poză de “dreapta unită”? Cea care a închis spitale, a amputat pensii și salarii acum catuva ani și a gestionat dezastruos pandemia anul acesta?

Nu doar eu n-am văzut! Sunt din ce în ce mai mulți care nu mai rezonează la parodia cu “dreapta unită”!

Mă întorc la roșii! Poate fac o salată!!", a conchis Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel