Gabriela Firea vs. Nicușor Dan: RESPING FERM această acuzație!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gabriela Firea îl atacă pe primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, vizavi de proiectul cu stimulent financiar pentru donatorii de plasmă. 

Printr-o postare pe Facebook, Gabriela Firea informează că „400 de pacienți de la ATI salvați prin proiectul propus de mine și votat de Consiliul general, care prevede acordarea unui stimulent financiar de 1000 de euro donatorilor de plasmă sanguină, atât de necesară pentru vindecarea pacienților COVID 19 cu forme grave”, precizând că „acest program trebuie să continue!”.

În continuare, Firea spune că „azi, Dl Nicușor Dan a anunțat că îl va anula, pentru că ar fi “ilegal”! Este un proiect perfect legal! În toată lumea civilizată sunt astfel de proiecte care salvează vieți!

Resping ferm această acuzație și atrag atenția că acest om este de un cinism îngrozitor și nu-i pasă absolut deloc de oameni! În doar o luna, avem 130 de persoane care au avut Covid, s-au vindecat și au dezvoltat anticorpi, care au donat plasmă prin programul nostru.

Asta înseamnă că pot fi salvați 400 de pacienți cu forme severe! Tratamentele deja au început și dau roade! Încetați lupta politică! Puneți capăt rafuielilor personale! Aveți grijă de oameni, pentru că ei sunt cei mai importanți!”.

în încheierea, Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicușor Dan de „crimă”, afirmând:

„Este crimă ce face acest individ! Să oprești un program care salvează vieți, doar pentru că l-am inițiat eu! Să se uite în ochii familiei unui bolnav grav de Covid și care are nevoie urgent de plasmă! Să vedem : mai anulează programul? Guvernul PNL nu a făcut nimic la acest capitol. Este criză de plasmă în întreagă țară. De aceea a trebuit să luăm noi o astfel de inițiativă, pentru a salva vieți!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel