Urmărește emisiunea live
Gabriela Prisăcariu, CERTATĂ pe Internet. Val de critici după ultima imagine: O să se tăvălesca pe jos de plâns. Bă, femeilor, nu vă gândiți?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Gabriela Prisacariu
Foto: Instagram Gabriela Prisacariu
Soția lui Dani Oțil a ajuns ținta criticilor pe Internet, la două săptămâni după ce a născut.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți de curând și se află în cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi nu ezită să publice imagini cu Luca Tiago, așa cum l-au numit și cu povești din viața de zi cu zi alături de el.

Deși a devenit mamă de două săptămâni, soția lui Dani Oțil a revenit la talia de viespe și a împărtășit această bucurie cu fanii ei. Însă, deși spera să primească numai cuvinte de laudă, Gabriela Prisăcariu a fost certată de femeile care o urmăresc și de alte proaspete mame care luptă cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii.

"Adio burticaaaa!", a scris Gabriela Prisăcariu pe pagina de Instagram, alături de o fotografie. 

Gabriela Prisăcariu, certată pe Internet

- "Hey! Pozele astea pun multă presiune pe mamicile care nu-și revin la fel de repede după sarcină"

- "Exagerezi! Doar ce ai născut și tu pozezi burtica pe care nu ai avut-o! Eu am luat 18kg la primul copil! Arăți foarte bine! Bucură-te de bebeluș!"

- "Bă, femeilor, nu vă gândiți naiba, în primul rând ce înălțime are femeia asta superbă. Apoi, poate că ea a mâncat sănătos în sarcină și probabil că pe lângă kg adăugate în sarcină nu a pus și kg de grăsimi, fast-food și alte scuze de gravide. Nu înțeleg... criticați o femeie care arată bine, in loc să o luați drept motivație..."

- "Trebuia să arăți cu 40 kg în plus, cu cearcăne și ciufulită, într-un trening de 15 lei. Așa mulțumeai mai multe persoane. Nu-s eu cine știe ce slabă după naștere, dar recunosc că îmi place statul în pat. Cu sport și mâncare sănătoasă, totul e posibil"

- " Și acum ce sa facă? Sa se închidă în casa să nu o vadă lumea? Toți trebuie sa acceptam ca suntem într-un anumit fel... Cele care simt presiune cu siguranță nu aveau un stil de viata asemănător cu al Gabrielei... Foarte, foarte mult sport și mâncare sănătoasă. Avem de învățat... Sa fim mai cumpătați."

- "Da, poate fi motivațional pentru unele femei, dar și dăunător pentru multe alte femei. De fapt și ea are burtica, nu are cum să dispară în câteva zile, dar este sub corset, corset care este recomandat de medici pentru toată lumea. Am apreciat mult poza ei, imediat după naștere când era necoafata și nemachiata cum au tot apărut vedetele în trecut. Nu e ok să apari super aranjată la o zi după ce ai născut, să pari perfectă... alte 10.000 femei o să se uite în oglinda după ce au născut și o să se tăvălesca pe jos de plâns pentru că pozele lor din materinate nu arată că ale lui X sau Y. Asta am vrut să spun cu presiunea"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Oțil ???????????????? (@gabriela.prisacariuotil)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel