Gâdea: Am aflat un lucru ORIBIL! După acea emisiune, a fost amenințată cu moartea
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Carmen Tănase a primit „ameninţări cu moartea” după ultima apariţie la „Sinteza Zilei”. Miercuri seară, a fost din nou invitata lui Mihai Gâdea la Antena 3.

„Am realizat, în iunie, o emisiune memorabilă cu un om pe care eu îl admir. Carmen Tănase a spus ceea ce crede, într-o perioadă în care oamenii care cred diferit nu prea sunt invitați și de regulă se exprimă în alte locuri decât la televizor. În acea emisiune, nu aveți cum să uitați, am fost pe puncte diferite de vedere, ne-am și contrazis. Am aflat un lucru oribil. După acea emisiune, Carmen Tănase a fost amenințată cu moartea. Nu a vrut să vorbească despre asta”, a spus Mihai Gâdea, miercuri seară, la Antena 3.

„Așa ceva este intolerabil!”, a adăugat Mihai Gâdea.

„Nu aș vrea să fie subiectul emisiunii. Au venit niște mesaje de amenințare, conturi false. Nu m-am temut nicio secundă. Probabil că mi s-a arătat pisica, să stau în banca mea. Mi-am spus o părere pentru că am fost invitată la emisiune. În general, obișnuiesc să spun părerile mele. Nu cred că fac rău cuiva dacă-mi spun părerea, așa cum o spun și alții”, a zis Carmen Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel