Gâdea, către Arafat: Vom învinge sau vom pierde acest război?
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Raed Arafat
Raed Arafat
Raed Arafat a avut o intervenție în timpul teledonului organizat duminică.

Zeci de vedete s-au alăturat teledonului „Români Împreună", organizat de Antena Group şi Fundaţia Mereu Aproape duminică, 29 martie. Limitarea dată de starea de urgenţă a impus o reorganizare a tot ceea ce înseamnă filmare si transmisie TV. Din acest motiv, în platou au fost doar gazdele teledonului, Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar si Mihai Gâdea.

Raed Arafat a avut o intervenție în timpul teledonului.

„Orice încurajare este foarte binevenită. Orice sprijin, că este donație, participare ca voluntar, o activitate ce vine în sprijinul celor care lucrează în sistemul sanitar, în sistemul de urgență, în sistemul apărării, este foarte binevenit. În final, numai ca echipă putem să învingem situația cu care ne confruntăm, chiar dacă ea poate va dura", a spus Raed Arafat.

„Vom învinge sau vom pierde acest război?", l-a întrebat, ulterior, Mihai Gâdea.

„Că va fi greu, că s-ar putea să avem probleme și decese mai multe... aceste lucruri sunt posibile. Dar vedeți că România, totuși, a luat măsuri devreme. Până acum, pot să spun că am reușit să controlăm situația. Răspândirea nu este așa de exponențială încă. Dar, în final, tot o să învingem. Învingem prin faptul că suntem împreună și reușim să minimalizăm efectele și impactul acestui virus. Este muncă de echipă. De învins, cu siguranță vom învinge dacă suntem toți împreună”, a spus Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel